Cautare

673 de rezultate pentru "valentin burada" (4.98 secunde)
Cum acest aspect a fost picatura care a umplut paharul, inspectoarea lezata a facut o plangere catre prim procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta, Valentin Stefan.
"Un functionar de rang inalt din cadrul Ambasadei Romaniei este suspectat de facilitarea procesului de obtinere a vizelor pentru Romania, contra anumitor sume de bani", afirma Valentin Zubic.
Dupa 3 saptamani (inca un termen incalcat), am primit un raspuns evaziv la interpelare din partea sefului Departamentului pentru Relatia cu Parlamentul, Valentin Adrian Iliescu, care m-a informat ca institutiile vizate fac eforturi sustinute in a prezenta raspunsuri corect fundamentate la toate intrebarile si interpelarile, in conditiile in care numarul acestora este foarte mare, de la inceputul actualei sesiuni parlamentare fiind inregistrate 2129 intrebari si interpelari.
Secretarul de sedinta, udemeristul Valentin Zoltan Puskas, a recunoscut faptul ca plenul a hotarat luni ca votul sa fie reluat ieri.
Valentin Lazea - scuze - a precizat..., de la BNR, apreciaza ca este foarte interesanta. Domnule, nici cresterea aia economica nu era pe bune, pentru ca nu s-au stimulat investitiile in productie, ca apoi productia sa genereze venituri.
Comisarul european va fi insotit de Ministrul Administratiei si Internelor, Ioan Rus, secretarul de stat in Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, Valentin Preda, Prefectul Judetului Dolj, Elena Costea si Presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa.
Deputatul democrat Valentin Iliescu a cerut ieri, printr-o scrisoare deschisa adresata Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, sa-l demita neintarziat pe secretarul general al acestei institutii, Mihai Unghianu, care, in opinia sa, este principalul vinovat pentru inrautatirea imaginii Parlamentului in urma dezvalurilor din presa despre cheltuirea nejustificata a banilor publici pentru amenajarea unui bufet de acces spre Senat.
Valentin - Victor Bottez, Departamentul de Istorie Antica, Arheologie si Istoria Artei, Facultatea de Istorie, Universitatea din Bucuresti; Prof. dr.
Fr. Gheorghe Calciu-Dumitreasa, Presedinte de Onoare, Dr. Nicholas Dima, Secretar Executiv Valentin V. Tepordei, Trezorier Dr. Silviu Ziscovici, Relatii Publice
Presedintele-director general al Televiziunii Romane, Valentin Nicolau, dezaproba faptul ca deputata Raluca Turcan, presedinte al Comisiei parlamentare de ancheta pentru evaluarea activitatii SRTV si SRR, face referiri cu privire la rezultatele anchetei inainte de prezentarea raportului final al comisiei.
In document se solicita inlocuirea celor doi presedinti-directori generali, Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau, precum si inlocuirea consiliilor de administratie ale SRR si SRTV.
Legat de declaratiile recente ale presedintelui-director general al televiziunii publice, Valentin Nicolau, purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu, considera ca acesta isi demonstreaza aservirea fata de PSD.
Consilierul liberal Valentin Macec a cerut aminarea aprobarii listei cu localitatile in care ar urma sa fie introdus gazul pentru ca lista sa fie completata si cu alte comune.
Dosarul 74/P/1998 priveste imprejurarile in care au fost impuscati mortal Gheorghe Druncea, Valentin Mocanu, Mitrita Lepadatu si Gheoghita Dunca.
La Ciceu Mihaiesti, candidatul PSD, Valentin Muresan, a obtinut 584 de voturi din cele 736 valabil exprimate. La Runcu Salvei, primar a fost ales candidatul Aliantei D.A.
Eugen Arnautu, Valentin Calcan, Stefan Cazimir, Aurel Chelbea, Dorel Dorian, Dorin Daianu, Nicolae Leonachescu, George Nadejde, Dumitru Doru Palade, Alexandru Sassu, Ileana Ionescu Stana, Timotei Stuparu, Madalin Voicu.
El a mai precizat ca liderul interimar al organizatiei, Valentin Mogoe, se afla pe primul loc la deputati, iar actualul deputat Pantelimon Manta este trecut doar pe locul al doilea.
„Proiectul pe care l-am promovat impreuna cu parlamentarii Adrian Cioroianu, Valentin lliescu si Cristian Radulescu reprezinta, din punctul meu de vedere, o urgenta legislativa.
In prezent, Jurnalul National este condus de Marius Tuca - director general, iar redactori-sef ai publicatiei sunt Dan Constantin, Valentin Zaschievici, Marina Constantinoiu si Victor Ciutacu.
La randul sau, deputatul PD Valentin Iliescu a spus ca din dezbaterile de ieri de la comisie s-a conturat ideea ca „majoritatea deputatilor“ nu doresc nici depolitizarea, nici profesionalizarea Consiliilor de Administratie dupa criterii foarte serioase“.
google-analytics.com